Naast gewone rijst gebruik je bloemkoolrijst – die is niet alleen sneller gaar, maar zorgt er ook voor dat je extra groente binnenkrijgt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Witte langgraanrijst
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
½ zakje(s)
Gele currykruiden
90 ml
Kokosmelk
100 gram
Bloemkoolrijst
(Kan bevatten Selderij)
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Proef eerst even voordat je zout toevoegt. Dit recept is al vrij smaakvol.
Weetje: Bloemkool is rijk aan calcium voor sterke botten en tanden, vitamine C voor de weerstand, kalium voor een gezonde bloeddruk en vezels voor onder andere gezonde darmen.