Fan van tomaat? Deze soep bevat maar liefst drie soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en semi-gedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
30 gram
Semi-gedroogde tomaten
0.99 tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
25 gram
Geraspte belegen kaas
25 gram
Biologische zure room
¼ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Olijfolie
¾ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid bouillonblokje.
Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Zo worden ze lekker knapperig.