Fan van tomaat? Deze soep bevat maar liefst drie soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en semi-gedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Garlic
2 piece
Tomato
30 g
Semi-dried tomatoes
0.99 teaspoon
Ground paprika
1 piece
Poppyseed roll
¼ sachet(s)
Dried oregano
25 g
Grated mature cheese
25 g
Organic sour cream
¼ can
Tinned cherry tomatoes
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
Olive oil
¾ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid bouillonblokje.
Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Zo worden ze lekker knapperig.