Fan van tomaat? Deze soep bevat maar liefst 3 soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en zongedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
1 tl
Paprikapoeder
125 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat Gerst, Melk (inclusief lactose), Rogge, Sesamzaad, Tarwe Kan bevatten Lupine, Noten, Mosterd, Soja, Gluten, Eieren, Selderij, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
300 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Zo worden ze lekker knapperig.