Easter Croissant
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Afbak croissantjes

(Bevat Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Soja, Eieren, Noten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Citroen

100 gram

Mascarpone

(Bevat Melk (inclusief lactose))

45 gram

Bosbessenjam

(Kan bevatten Pinda's, Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2977 kJ
Energie (kcal)712 kcal
Vetten40.1 g
waarvan verzadigd27.9 g
Koolhydraten73.9 g
waarvan suikers27.8 g
Vezels4.3 g
Eiwitten12.1 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Preheat the oven to 200°C. 
  • Transfer the croissants to a parchment-lined baking sheet. 
  • Bake in the oven for 6 - 8 minutes. 
2
  • Zest and juice the lemons.
  • Add the mascarpone to a small bowl and mix with the zest and half of the juice. 
3
  • Cut open the croissants. 
  • Spread the mascarpone on the inside of the croissant. 
  • Drizzle the blueberry jam on top. 
4
  • Serve the croissants on a serving plate.