Mie noedels zijn veelzijdige, zachte noedels die vaak voorkomen in Indonesische en Zuidoost-Aziatische gerechten. Ze zijn snel te bereiden en perfect voor roerbakken, soepen of sauzen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
200 gram
Groentemix met wittekool
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat Vis)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Bloem
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.