Voor een extra feestelijke pastei bestrijk je de bovenkant van het deeg eerst nog met een laagje geklutst ei of melk voor deze de oven in gaat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Venkel
1 stuk(s)
Vleestomaat
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Courgette
5 gram
Dille, munt en bladpeterselie
50 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
130 gram
Vismelange: zalm, kabeljauw en koolvis
(Bevat Vis)
40 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Bloem
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
[Plantaardige] roomboter
1.5 el
Olijfolie
150 ml
Zoutarme visbouillon
Tip: Voeg eventueel 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon toe om de dressing iets milder te maken.