Flammkuchen met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met gerookte zalm

Flammkuchen met gerookte zalm

2 porties | met kappertjes

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm en kappertjes.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1754 kJ
Energie (kcal)419 kcal
Vetten13.9 g
waarvan verzadigd4.9 g
Koolhydraten49.1 g
waarvan suikers6 g
Vezels1.7 g
Eiwitten22.4 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de ui en kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes.

4

Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm en verdeel de overige zure room erover. Serveer de citroenpartjes ernaast.