Smoked Salmon Flammekueche
Smoked Salmon Flammekueche

Smoked Salmon Flammekueche

with lemon, capers and sour cream

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm en kappertjes.

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Flammekueche

(Contains Wheat)

120 g

Smoked salmon

(Contains Fish)

100 g

Organic sour cream

(Contains Milk)

20 g

Capers

1 piece

Onion

1 piece

Lemon

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1754 kJ
Calories419 kcal
Fat13.9 g
Saturated Fat4.9 g
Carbohydrate49.1 g
Sugar6 g
Dietary Fiber1.7 g
Protein22.4 g
Salt1.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de ui en kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes.

4

Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm en verdeel de overige zure room erover. Serveer de citroenpartjes ernaast.