Flammkuchen met Noordzeegarnalen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met Noordzeegarnalen

Flammkuchen met Noordzeegarnalen

met spek, crème fraîche en een frisse salade

.

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten
Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Gluten)

50 gram

Crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Spekblokjes

10 gram

Walnootstukjes

(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Gele paprika

¼ stuk(s)

Komkommer

40 gram

Salademix met zonnebloemscheuten

50 gram

Noordzeegarnalen

(Bevat Schaaldieren)

½ tl

Honing

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

½ el

Rode wijnazijn

¼ tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3489 kJ
Energie (kcal)834 kcal
Vetten54 g
waarvan verzadigd21.4 g
Koolhydraten53 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g
Zout3.3 g

Benodigdheden

Bakplaat
Bakpapier
Koekenpan
Kom

Instructies

.
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Verdeel de flammkuchen over een bakplaat met bakpapier.

.
2

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche en bestrooi met flink wat zwarte peper en de geraspte belegen kaas. Verdeel de spekblokjes over de flammkuchen. Bak de flammkuchen in 14 - 18 minuten bruin in de oven.

.
3

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de walnootstukjes tot ze beginnen te kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart.

.
4

Snijd de bieslook fijn. Snijd de gele paprika in dunne reepjes. Schaaf de komkommer met een dunschiller in dunne linten.

.
5

Klop in saladekom de extra vierge olijfolie, de rodewijnazijn, de honing, de mosterd en peper en zout tot een vinaigrette. Voeg de slamix, de paprika en de komkommerlinten toe en meng goed.

.
6

Bestrooi de flammkuchen met de Noordzeegarnalen, de walnootstukjes en de bieslook. Verdeel de flammkuchen over de borden en serveer met de salade.