Flammkuchen met Noordzeegarnalen
Flammkuchen met Noordzeegarnalen

Flammkuchen met Noordzeegarnalen

met spek, crème fraîche en een frisse salade

.

Allergens:
Gluten
Milk
Tree nuts
Crustaceans

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Flammkuchen

(Contains Gluten)

50 g

Crème fraîche

(Contains Milk)

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains Milk)

25 g

Spekblokjes

10 g

Walnootstukjes

(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)

2.5 g

Verse bieslook

(May be present Celery)

½ unit

Gele paprika

¼ unit

Komkommer

40 g

Salademix met zonnebloemscheuten

50 g

Noordzeegarnalen

(Contains Crustaceans)

½ teaspoon

Honing

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ tablespoon

Rode wijnazijn

¼ teaspoon

Mosterd

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3489 kJ
Calories834 kcal
Fat54 g
Saturated Fat21.4 g
Carbohydrate53 g
Sugar9.7 g
Dietary Fiber3 g
Protein30 g
Salt3.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet
Parchment Paper
Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

.
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Verdeel de flammkuchen over een bakplaat met bakpapier.

.
2

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche en bestrooi met flink wat zwarte peper en de geraspte belegen kaas. Verdeel de spekblokjes over de flammkuchen. Bak de flammkuchen in 14 - 18 minuten bruin in de oven.

.
3

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de walnootstukjes tot ze beginnen te kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart.

.
4

Snijd de bieslook fijn. Snijd de gele paprika in dunne reepjes. Schaaf de komkommer met een dunschiller in dunne linten.

.
5

Klop in saladekom de extra vierge olijfolie, de rodewijnazijn, de honing, de mosterd en peper en zout tot een vinaigrette. Voeg de slamix, de paprika en de komkommerlinten toe en meng goed.

.
6

Bestrooi de flammkuchen met de Noordzeegarnalen, de walnootstukjes en de bieslook. Verdeel de flammkuchen over de borden en serveer met de salade.