Onze zalm heeft het ASC-keurmerk. Wist je dat dit keurmerk niet alleen voor verantwoorde vis, maar ook voor betere werkomstandigheden staat?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
85 gram
Parelcouscous
50 gram
Spinazie
25 gram
Biologische zure room
10 gram
Walnootstukjes
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Avocado
2.5 gram
Vers basilicum
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
80 gram
Warmgerookte zalmsnippers
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Breng 300 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel. Voeg de parelcouscous toe en kook in 12 minuten gaar. Giet indien nodig af.
Meng in een hoge kom de helft van de spinazie met de zure room en de walnootstukjes. Voeg 1/2 el extra vierge olijfolie toe per persoon en breng op smaak met peper. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus.
Tip: Voeg eventueel ook een aantal blaadjes verse basilicum toe.
Snijd de komkommer in blokjesSnijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd het verse basilicum in reepjes.Verkruimel de witte kaas
Meng de parelcouscous met de spinazie-room, de overige spinazie en de komkommer. Garneer met de zalmsnippers, de avocado, het basilicum en de witte kaas.