Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
15 gram
Veldsla
30 gram
Rode cherrytomaten
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
¼ stuk(s)
Appel
2.5 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
naar smaak
Peper en zout
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Snijd de verse kruiden fijn.
Meng in een kleine kom de verse kruiden en 1/2 el yoghurt-citroenmayonaise per persoon. Meng in een saladekom de appel, komkommerblokjes, cherrytomaten en de veldsla. Houd eventueel wat veldsla apart voor de burgers. Meng vlak voor serveren de dressing door de salade en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de salade in de saladekom aan tafel.