Het spektakelstuk van het kerstdiner? Deze bloemkool gratineer je in z'n geheel met camembert en gruyère. Een feestelijke smaakbom waar iedereen aan tafel van geniet.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
gram
Bloemkool
gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
gram
Franse camembert
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Paddenstoelenmix: maitake, oesterzwam en shimeji
gram
Verse tijm
(Kan bevatten Selderij)
ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
gram
Verse basilicum, bieslook en bladpeterselie
stuk(s)
Ui
stuk(s)
Knoflookteen
gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
zakje(s)
Italiaanse kruiden
stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
el
Olijfolie
ml
Zoutarme groentebouillon
tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Bloemkoolblad smaakt een beetje zoals witlof en geeft een extra bite aan dit gerecht. Door een deel van de bladeren te gebruiken verspil je ook minder voedsel!