Geitenkaas is al eeuwenlang populair. De oude Grieken noemden het 'het geschenk van de goden'. Het is veelzijdig, van mild tot pittig, en past perfect in zowel hartige als zoete gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
125 gram
Gekookte rode bieten
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
15 ml
Aardbeiensaus
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let op: rode biet geeft af. Gebruik handschoenen of doe een boterhamzakje om je handen voordat je gaat snijden.
Weetje: Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.
Tip: Houd de pan goed in de gaten. Gebruik eventueel wat extra roomboter om ervoor te zorgen dat de appelblokjes niet aanbakken.