Geitenkaas is al eeuwenlang populair. De oude Grieken noemden het 'het geschenk van de goden'. Het is veelzijdig, van mild tot pittig, en past perfect in zowel hartige als zoete gerechten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Fresh goat's cheese
(Contains Milk)
125 g
Pre-cooked beetroot
10 g
Chopped walnuts
(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
½ piece
Apple
½ piece
[Persian] cucumber
½ piece
Onion
50 g
Radicchio & iceberg lettuce
1 piece
Wholegrain ciabatta
(Contains Barley, Oats, Rye, Sesame, Soy, Wheat May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Tree nuts)
15 milliliters
Strawberry sauce
½ piece
Garlic
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Balsamic vinegar
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Let op: rode biet geeft af. Gebruik handschoenen of doe een boterhamzakje om je handen voordat je gaat snijden.
Weetje: Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer, en vitamine B1, B2 en E.
Tip: Houd de pan goed in de gaten. Gebruik eventueel wat extra roomboter om ervoor te zorgen dat de appelblokjes niet aanbakken.