Vooraf serveer je de https://cdn.hellofresh.com/nl/cms/HelloFresh-Voorgerecht-Garnalencocktail.pdf" target="garnalencocktail in een bakje van tomaat met dille en citroen">garnalencocktail in een bakje van tomaat met dille en citroen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse dille en tijm
¼ stuk(s)
Citroen
50 gram
Noordzeegarnalen
(Bevat Schaaldieren)
20 gram
Mayonaise
(Bevat Eieren, Mosterd)
50 gram
Wortel
½ stuk(s)
Ui
60 gram
Champignons
150 gram
Hertenpeper
(Bevat Rogge, Gluten)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ bosje(s)
Verse rozemarijn
140 gram
Ravioli met venkel, geitenkaas en rozemarijn
(Bevat Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))
30 gram
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
15 gram
Parmigiano reggiano
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 ml
Runderbouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Bereid de bouillon. Snijd de wortel in kleine blokjes. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de champignons in kwarten. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook en ui 1-2 minuten. Voeg de wortel en champignons toe en bak nog 8-10 minuten.
Voeg daarna de hertenpeper, het vruchtvlees van de tomaten van het voorgerecht,100 ml runderbouillon per persoon, de verse takjes tijm en rozemarijn en 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon toe. Laat de hertenpeper op laag vuur zachtjes stoven.
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli. Kook de ravioli in 5-6 minuten gaar. Giet daarna af.
Snijd de tomaat in partjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl citroensap (deze heb je over van het voorgerecht), 1/2 tl mosterd, peper en zout. Meng de salademix en tomatenpartjes met de dressing.
Verdeel de ravioli over diepe borden en schep de gestoofde hertenpeper erover. Rasp de parmigiano reggiano erover en serveer de salade ernaast.