Gigli met kruidenroomkaas uit de oven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gigli met kruidenroomkaas uit de oven

met grana padano

Labels:
Extra groente
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

50 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

90 gram

Gigli

(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)

125 gram

Rode cherrytomaten

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Broccoli

10 gram

Grana Padanovlokken DOP

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))

7.5 ml

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3031 kJ
Energie (kcal)725 kcal
Vetten33.6 g
waarvan verzadigd13.5 g
Koolhydraten78 g
waarvan suikers13.2 g
Vezels9.8 g
Eiwitten23.2 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

Ovenschaal
Pan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.

3

Meng in een ovenschaal de cherrytomaten met de broccoli, ui en knoflook en 1/2 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout. Maak ruimte in het midden van de ovenschaal en schep hier de kruidenroomkaas in. Bak de groenten en roomkaas 25 - 30 minuten in de oven.

4

Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta en kook, afgedekt, 8 - 10 minuten. Bewaar een klein beetje kookvocht en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.

5

Voeg de pasta bij de ovenschaal en meng alles goed doorelkaar. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe als de pasta droog lijkt.

6

Verdeel de pasta over diepe borden en garneer met de basilicumcréme en grana padano vlokken.