Gigli met kruidenroomkaas uit de oven

Gigli met kruidenroomkaas uit de oven

met grana padano

Tags:
Extra Veggies
Veggie
Allergens:
Milk
Wheat
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time40 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

50 g

Herbed cream cheese

(Contains Milk)

90 g

Gigli

(Contains Wheat May be present Soy, Lupin, Egg, Mustard)

125 g

Red cherry tomatoes

½ piece

Red onion

1 piece

Garlic

100 g

Broccoli

10 g

Grana Padano flakes DOP

(Contains Egg, Milk)

7.5 milliliters

Basil crème

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)3031 kJ
Calories725 kcal
Fat33.6 g
Saturated Fat13.5 g
Carbohydrate78 g
Sugar13.2 g
Dietary Fiber9.8 g
Protein23.2 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Oven Dish
Pan with Lid

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes.

3

Meng in een ovenschaal de cherrytomaten met de broccoli, ui en knoflook en 1/2 el olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout. Maak ruimte in het midden van de ovenschaal en schep hier de kruidenroomkaas in. Bak de groenten en roomkaas 25 - 30 minuten in de oven.

4

Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta en kook, afgedekt, 8 - 10 minuten. Bewaar een klein beetje kookvocht en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.

5

Voeg de pasta bij de ovenschaal en meng alles goed doorelkaar. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe als de pasta droog lijkt.

6

Verdeel de pasta over diepe borden en garneer met de basilicumcréme en grana padano vlokken.