Gnocchi in romige saus
Gnocchi in romige saus

Gnocchi in romige saus

In dit gerecht combineer je zachte deegkussentjes van tarwemeel en aardappel met een zachte, romige saus die rijk is aan groenten. De heerlijk geurende basilicumblaadjes en de pittige rucola zorgen voor een mooi balans. Dit gerecht staat snel op tafel.

Allergens:
Milk
Gluten
Egg
Sulphites
Wheat
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode ui

1 unit

Tomaat

½ unit

Venkel

100 unit

Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden

70 milliliters

Kookroom

(Contains Milk)

175 g

Gnocchi

(Contains Gluten, Egg, Sulphites, Wheat)

4 leaves

Vers basilicum

(Contains Celery)

40 g

Rucola

(May be present Celery)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

tablespoon

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3071 kJ
Calories734 kcal
Fat29 g
Saturated Fat12.9 g
Carbohydrate77 g
Sugar12 g
Dietary Fiber9 g
Protein32 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Snijd de tomaat in blokjes.
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de gnocchi. Snipper de rode ui en snijd de tomaat in blokjes.

Snijd de venkel klein.
2

Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd de venkel klein.

Bak de kippendijfiletstukjes, rode ui, venkel, tomaat en kookroom.
3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de kippendijfiletstukjes en rode ui 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de venkel, tomaat en kookroom toe, breng op smaak met peper en zout en bak, afgedekt, 8 minuten op middelhoog vuur.

Kook de gnocchi.
4

Haal de deksel van de pan met kokend water en kook de gnocchi tot deze boven komen drijven. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de gnocchi en rucola toe aan de wok of hapjespan.
5

Scheur ondertussen de basilicum klein. Voeg de gnocchi en rucola toe aan de wok of hapjespan en verhit nog 2 minuten op middelhoog vuur.

Garneer met de basilicum.
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de basilicum.