Witte kaas over? Vul een glazen pot met olijfolie, kruiden en de overige witte-kaasblokjes – in olijfolie blijft witte kaas namelijk langer goed!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
½ stuk(s)
Little gem
1 stuk(s)
Tomaat
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Citroen
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
175 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Maak dan gebruik van natriumarme bouillon of gebruik de helft van de benodigde hoeveelheid bouillon.
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak hem dan kort mee met de kip.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!