Groene salade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Groene salade

Groene salade

met paprika en tomaat

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

25 gram

Radicchio en romaine

¼ stuk(s)

Paprika

2 stuk(s)

Pruimtomaat

2.5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

½ tl

Mosterd

½ el

Extra vierge olijfolie

½ tl

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)584 kJ
Energie (kcal)140 kcal
Vetten7 g
waarvan verzadigd1 g
Koolhydraten12 g
waarvan suikers11 g
Vezels6 g
Eiwitten4 g
Zout0 g

Instructies

1

Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, paprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltjes. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.