Groene salade
Groene salade

Groene salade

met paprika en tomaat

.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

25 g

Radicchio en romaine

¼ unit

Paprika

2 unit

Pruimtomaat

2.5 g

Verse bieslook

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ teaspoon

Mosterd

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ teaspoon

Wittewijnazijn

Nutrition Values

Energy (kJ)584 kJ
Calories140 kcal
Fat7 g
Saturated Fat1 g
Carbohydrate12 g
Sugar11 g
Dietary Fiber6 g
Protein4 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, paprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltjes. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.