.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Courgette
2 stuk(s)
Paprika
200 gram
Champignons
80 gram
Groene pesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)
4 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Snijd de courgette in de lengte in kwarten en vervolgens in blokjes. Snijd de paprika in grove stukken. Bewaar de helft van de paprika voor de salade. Halveer de champignons en snijd eventuele grote champignons in kwarten. Bewaar een halve champignon per persoon voor de omelet.
Rijg de groenten om en om aan de satéprikkers. Meng 1 el olijfolie per persoon met de pesto. Bestrijk de groenten met de pestodressing.
Zet de groentespiesjes en de overige pestodressing op tafel. Bak de spiesjes op de gourmetplaat rondom bruin en gaar. Besprenkel met de overige dressing.