Wist je dat onze kabeljauw in de koude wateren rond IJsland gevangen wordt met hengel en lijn? Minimale bijvangst gegarandeerd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat Vis)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
1.5 stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Limoen
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Harissa
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] roomboter
30 ml
Water
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Een deel van de knoflook wordt rauw geserveerd. Houd je hier niet van? Bak dan alle knoflook mee in de volgende stap.
Tip: De wortels zijn nu al dente. Bak ze 3 - 5 minuten langer als je ze zachter wilt hebben.
Weetje: De kabeljauw in dit gerecht is rijk aan jodium - een belangrijk mineraal voor de schildklier, stofwisseling en de groei van kinderen.