Wist je dat onze kabeljauw in de koude wateren rond IJsland gevangen wordt met hengel en lijn? Minimale bijvangst gegarandeerd!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Cod fillet
(Contains Fish)
75 g
White long grain rice
½ piece
Garlic
1.5 piece
Carrot
¼ piece
Lime
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains Milk)
15 g
Harissa
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
5 g
Fresh flat leaf parsley & chives
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
[Plant-based] butter
30 milliliters
Water
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Een deel van de knoflook wordt rauw geserveerd. Houd je hier niet van? Bak dan alle knoflook mee in de volgende stap.
Tip: De wortels zijn nu al dente. Bak ze 3 - 5 minuten langer als je ze zachter wilt hebben.
Weetje: De kabeljauw in dit gerecht is rijk aan jodium - een belangrijk mineraal voor de schildklier, stofwisseling en de groei van kinderen.