Vadouvan is een Franse variant op Indiase curry. Het resultaat: een zoete en subtiel rokerige curry die weer helemaal in opmars is.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Basmatirijst
⅓ zakje(s)
Vadouvan
(Bevat Mosterd)
125 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat Vis)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?