Vandaag bereid je een nieuwe variant op de aardappelpuree die je gewend bent. Je voegt namelijk spinazie en basilicum toe en dat is verassend lekker!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
5 gram
Vers basilicum
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat Vis)
125 gram
Rode cherrytomaten
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Olijfolie
1
[Plantaardige] melk
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Mosterd
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
Tip: Je gebruikt de knoflook rauw. Houd je hier niet van? Bak de knoflook dan mee met de cherrytomaten.
Tip: Dit gerecht bevat al smaakmakers, dus proef goed voordat je zout toevoegt.