In de traditionele Indiase keuken wordt naan gebruikt als een soort lepel om andere gerechten mee op te scheppen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ tl
Gemalen kurkuma
½ stuk(s)
Venkel
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
½
Tomatenpuree
75 gram
Bruine snelkookrijst
90 ml
Kokosmelk
½ stuk(s)
Naanbrood
(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
100 gram
Paprikareepjes
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.