Door een goede currypasta te gebruiken heb je in een mum van tijd een heerlijke Indonesische currysoep op tafel staan. Je voegt als laatst verse koriander en pinda's toe, die samen zorgen voor een lekkere bite.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette
50 gram
Besengek-currypasta
(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Selderij)
150 ml
Kokosmelk
3 bosje(s)
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
10 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten)
250 ml
Groentebouillon
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
• Bereid de bouillon. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Pers de knoflook of snijd fijn.
• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut.
• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.
Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.