Met ingrediënten als basilicumcrème, grana padano en pijnboompitten geef je deze burger een Italiaanse twist. Zet je tanden in de knapperige ciabatta en waan je voor even in Italië... Buon appetito!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Wit tarwebroodje
1.5 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Grana Padanovlokken DOP
15 ml
Basilicumcrème
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
(Bevat Eieren, Tarwe Kan bevatten Selderij, Soja, Mosterd)
5 gram
Walnootstukjes
40 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mayonaise en de helft van de grana padano. Gebruik eventueel ook de helft van de extra vierge olijfolie in de tomatensalsa.