Met ingrediënten als basilicumcrème, grana padano en pijnboompitten geef je deze burger een Italiaanse twist. Zet je tanden in de knapperige ciabatta en waan je voor even in Italië... Buon appetito!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
White bread roll
1.5 piece
Tomato
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
25 g
Grana Padano flakes DOP
15 milliliters
Basil crème
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
1 piece
Beef-pork burger
(Contains Egg, Wheat May be present Celery, Soy, Mustard)
5 g
Chopped walnuts
40 g
Mixed leaves of radicchio, arugula & lettuce
½ tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Balsamic vinegar
Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de mayonaise en de helft van de grana padano. Gebruik eventueel ook de helft van de extra vierge olijfolie in de tomatensalsa.