Het rozenbroodje krijgt een robuuste korst doordat hij ondersteboven wordt gebakken en handmatig wordt gekeerd. De korst doet denken aan een roos, vandaar de naam.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
40 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Biologisch wit rozenbroodje
(Bevat Tarwe, Gerst Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine, Gluten)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voeg eventueel meer kokend water toe als de couscous te snel droogkookt.
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.