In veel landen is kalkoen extra populair tijdens de feestdagen. Wist je dat bijna 9 op de 10 Amerikaanse huishoudens kalkoen eten tijdens Thanksgiving?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Courgette
35 gram
Gesneden ui
50 gram
Paprikareepjes
15 gram
Semi-gedroogde tomaten
1.5 tl
Italiaanse kruiden
2 stuk(s)
Kalkoenmedaillons
90 gram
Snelkookfusilli
(Bevat Gluten, Soja)
100 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Pers de knoflook of snijd fijn.Snijd de courgette in blokjes van 1 - 2 cm. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel. Fruit de knoflook en de gesneden ui 1 - 2 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de courgette, paprikareepjes, semi-gedroogde tomaten en Italiaanse kruiden toe aan de hapjespan. Bak 3 - 4 minuten. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi de kalkoenmedaillons met flink wat peper en zout en bak 3 minuten per kant.
Voeg 150 ml warm water per persoon toe aan de hapjespan met groenten.Verkuimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de hapjespan en breng aan de kook.Voeg de snelkookfusilli toe en kook, afgedekt, 2 - 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg de kookroom toe en laat 2 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de fusilli over diepe borden.Garneer met de geraspte Italiaanse kaas.Serveer de kalkoenmedaillons op de pasta.