Kalkoenmedaillons met romige pasta
Kalkoenmedaillons met romige pasta

Kalkoenmedaillons met romige pasta

met courgette, paprika en semi-gedroogde tomaten

In veel landen is kalkoen extra populair tijdens de feestdagen. Wist je dat bijna 9 op de 10 Amerikaanse huishoudens kalkoen eten tijdens Thanksgiving?

Allergens:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Knoflookteen

¼ unit

Courgette

35 g

Gesneden ui

50 g

Paprikareepjes

15 g

Semi-gedroogde tomaten

1.5 teaspoon

Italiaanse kruiden

2 unit

Kalkoenmedaillons

90 g

Snelkookfusilli

(Contains Gluten, Soja)

100 milliliters

Kookroom

(Contains Melk (inclusief lactose))

15 g

Geraspte Italiaanse kaas

(Contains Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Roomboter

(Contains Melk (inclusief lactose))

¼ unit

Groentebouillonblokje

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3655 kJ
Calories874 kcal
Fat46 g
Saturated Fat22 g
Carbohydrate80 g
Sugar13 g
Dietary Fiber6 g
Protein33 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Pers de knoflook of snijd fijn.Snijd de courgette in blokjes van 1 - 2 cm. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel. Fruit de knoflook en de gesneden ui 1 - 2 minuten op middelhoog vuur.

Bakken
2

Voeg de courgette, paprikareepjes, semi-gedroogde tomaten en Italiaanse kruiden toe aan de hapjespan. Bak 3 - 4 minuten. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi de kalkoenmedaillons met flink wat peper en zout en bak 3 minuten per kant.

Saus maken
3

Voeg 150 ml warm water per persoon toe aan de hapjespan met groenten.Verkuimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de hapjespan en breng aan de kook.Voeg de snelkookfusilli toe en kook, afgedekt, 2 - 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg de kookroom toe en laat 2 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de fusilli over diepe borden.Garneer met de geraspte Italiaanse kaas.Serveer de kalkoenmedaillons op de pasta.