In veel landen is kalkoen extra populair tijdens de feestdagen. Wist je dat bijna 9 op de 10 Amerikaanse huishoudens kalkoen eten tijdens Thanksgiving?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Knoflookteen
¼ unit
Courgette
35 g
Gesneden ui
50 g
Paprikareepjes
15 g
Semi-gedroogde tomaten
1.5 teaspoon
Italiaanse kruiden
2 unit
Kalkoenmedaillons
90 g
Snelkookfusilli
(Contains Gluten, Soja)
100 milliliters
Kookroom
(Contains Melk (inclusief lactose))
15 g
Geraspte Italiaanse kaas
(Contains Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Olijfolie
½ tablespoon
Roomboter
(Contains Melk (inclusief lactose))
¼ unit
Groentebouillonblokje
to taste
Peper en zout
Pers de knoflook of snijd fijn.Snijd de courgette in blokjes van 1 - 2 cm. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel. Fruit de knoflook en de gesneden ui 1 - 2 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de courgette, paprikareepjes, semi-gedroogde tomaten en Italiaanse kruiden toe aan de hapjespan. Bak 3 - 4 minuten. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi de kalkoenmedaillons met flink wat peper en zout en bak 3 minuten per kant.
Voeg 150 ml warm water per persoon toe aan de hapjespan met groenten.Verkuimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de hapjespan en breng aan de kook.Voeg de snelkookfusilli toe en kook, afgedekt, 2 - 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg de kookroom toe en laat 2 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de fusilli over diepe borden.Garneer met de geraspte Italiaanse kaas.Serveer de kalkoenmedaillons op de pasta.