KERSTMENU 2020
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

10 gram

Kappertjes

½ stuk(s)

Citroen

6.6 gram

Verse dille

80 gram

Koudgerookte zalm

1.25 stuk(s)

Ui

1 zakje(s)

Gedroogde tijm

350 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

1 stuk(s)

Baguette

25 gram

Geraspte belegen kaas

1 stuk(s)

Knoflookteen

10 gram

Paddenstoelenbouillonblokje

300 gram

Knolselderijblokjes

60 gram

Rucola en veldsla

20 gram

Verse tijm en salie

1 stuk(s)

Wortel

20 gram

Cranberry-pittenmix

300 gram

Aardappelen

1 stuk(s)

Paarse wortel

1 roll(s)

Bladerdeeg

1 stuk(s)

Gele wortel

300 gram

Stoof van hert en ree

gram

Wildpeper van hert en wildzwijn

1 stuk(s)

Laurierblad

1 stuk(s)

Peer

90 gram

Mascarpone

100 ml

Slagroom

30 gram

Speculaasstukjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Gluten)

2 stuk(s)

Biologische handsinaasappel

1 stuk(s)

Speculaasmuffin

Zelf toevoegen

3 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

1 el

Suiker

4 el

Olijfolie

5 el

[Plantaardige] roomboter

3 el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)9582 kJ
Energie (kcal)2290 kcal
Vetten161.7 g
waarvan verzadigd58.1 g
Koolhydraten163.2 g
waarvan suikers63.7 g
Vezels50.2 g
Eiwitten33.6 g
Zout1.7 g

Instructies