Net niet alle kokosmelk gebruikt? Giet het restje uit in een ijsklontjesvorm en vries het in - zo doseer je makkelijk voor de volgende keer.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Snijbonen
4 stuk(s)
Rundergehaktballetjes met köfte-kruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
90 ml
Kokosmelk
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
½ zakje(s)
Garam masala
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomatenpuree een bron is van vezels, calcium, vitamine C en ijzer? Eén blikje bevat meer dan 2 keer zoveel ijzer als 100 gram kipfilet of varkenshaas!