.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Krieltjes
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
200 gram
Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette
(Kan bevatten Selderij)
40 gram
Rode pesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.
Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.
Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.
Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.