.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Krieltjes
2.5 g
Verse krulpeterselie
(May be present Selderij)
100 g
Rundergehakt met köftekruiden
200 g
Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette
(May be present Selderij)
40 g
Rode pesto
(Contains Melk (inclusief lactose), Noten)
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.
Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.
Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.
Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.