Krieltjes met gekruid rundergehakt
Krieltjes met gekruid rundergehakt

Krieltjes met gekruid rundergehakt

Met groenten en rode pesto

.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

250 g

Krieltjes

2.5 g

Verse krulpeterselie

(May be present Selderij)

100 g

Rundergehakt met köftekruiden

200 g

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(May be present Selderij)

40 g

Rode pesto

(Contains Melk (inclusief lactose), Noten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3519 kJ
Calories841 kcal
Fat46 g
Saturated Fat10.9 g
Carbohydrate61 g
Sugar9.7 g
Dietary Fiber9 g
Protein39 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole

Cooking Steps

Aardappelen snijden
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.

Krulpeterselie snijden
2

Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

Gehakt bakken
3

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.

Groenten bakken
4

Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.

Mengen
5

Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.

Serveren
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.