Koolrabi geeft een frisse en knapperige draai aan dit gerecht. Deze relatief onbekende groente groeit boven de grond en bevat onder andere calcium en vitamine C.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Koolrabi
½ bosje(s)
Bosui
1 stuk(s)
Kippendij
½ stuk(s)
Handsinaasappel
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
200 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Zoutarme] sojasaus
Tip 1: Voeg wat extra water toe als de parelcouscous te snel droog kookt.
Tip 2: Hou je niet van rauwe koolrabi? Blancheer de koolrabi dan 3 minuten in kokend water en giet daarna af.