Met labne, een verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt, geef je een frisse draai aan dit gerecht vol smaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Mix van gesneden wortel en ui
(Kan bevatten Selderij)
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
¼ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
2 stuk(s)
Libanees platbrood
(Bevat Tarwe)
60 gram
Labne
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
20 gram
Tahinsaus
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat Sesamzaad)
30 gram
Mesclun
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Grillkaas heeft van nature een zoute smaak. Gebruik daarom tijdens het koken geen zout, maar voeg na het proeven eventueel pas zout toe aan het gerecht.
Weetje: De tahin is gemaakt van sesamzaad en is rijk aan calcium, ijzer en gezonde vetten.