Wist je dat parmigiano reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Biefstukreepjes
200 gram
Knolselderij
(Bevat Selderij)
90 gram
Linguine
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
50 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse dragon en kervel
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Bloem
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat knolselderij meer vezels bevat dan de meeste andere groenten? Namelijk maar liefst 4,9 gram vezels per 100 gram! Vezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking en zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel na de maaltijd.
Tip: Voeg eventueel nog wat kookvocht toe om de pasta iets smeuïger te maken.