Je brengt de pasta op smaak met Siciliaanse kruiden. Deze mix bestaat onder andere uit tomaat, ui, paprika, basilicum en oregano.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
5 stuk(s)
Vegetarische gehaktballetjes van de Vegetarische Slager
(Bevat Haver, Soja, Tarwe, Gerst Kan bevatten Mosterd, Selderij)
90 gram
Linguine
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Paprikapoeder
100 gram
Paprikareepjes
25 gram
Gesneden ui
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt de saus ook met een blender maken.
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.