Miso is een Japanse smaakmaker met een typische umamismaak. Umami betekent in het Japans hartig of heerlijkheid en is een van de vijf basissmaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ bosje(s)
Bosui
10 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
70 gram
Mais in blik
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zonnebloemolie
500 ml
Water
½ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Wittewijnazijn
Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.