Miso is een Japanse smaakmaker met een typische umamismaak. Umami betekent in het Japans hartig of heerlijkheid en is een van de vijf basissmaken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)
1 piece
Egg
(Contains Egg)
½ bunch
Scallions
10 g
White miso paste
(Contains Soy, Wheat)
70 g
Corn
50 g
Mie noodles
(Contains Wheat)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
10 g
Garlic-ginger-chili mix
½ piece
Pak choi
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Sunflower oil
500 milliliters
Water
½ piece
Low sodium beef stock cube
½ teaspoon
White wine vinegar
Tip: Het best kun je de biefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.