topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bœuf bourguignon

Bœuf bourguignon

450 g | 3 - 4 porties

Door de langzame garing in wijn en winterse specerijen is het rundvlees van deze bœuf bourguignon boterzacht en barstensvol smaak. Dit klassieke stoofgerecht vult jouw keuken en eetkamer met warme winterse geuren en zorgt voor instant kerstsfeer. Super simpel de bereiden en onweerstaanbaar als klapstuk van jouw kerstdiner.

Allergenen :
Sulfiet
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Bœuf bourguignon

(Bevat Sulfiet, Tarwe Kan bevatten Pinda's, Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)146 kcal
Energie (kJ)615 kJ
Vetten8 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers1 g
Vezels1.4 g
Eiwitten11 g
Zout0.5 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: 43.3 % rundvlees, water, 10.9% champignon, 10,5% rode wijn (SULFIET), 9,7% ui, 4,8% wortel, TARWEbloem, <2% tomaat, olijfolie, voedingszuren (kaliumacetaat, fosforzuur, citroenzuur), palmvet, zout, <2% knoflook, aroma&#39;s, witte peper, tijm, komijn, <2% prei specerijen, smaakversterker (kaliumchloride). ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, tarwe, zwaveldioxide en sulfiet. Kan sporen bevatten van pinda&#39;s, noten. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 5 °C). Na openen binnen 1 dag consumeren. Verpakt onder beschermde atmosfeer. Magnetron (800 Watt): Prik gaatjes in de folie en plaats de schaal op een glazen of porseleinen bord in het midden van de magnetron. Verwarm de Boeuf Bourguignon 5 minuten. Oven (180°C): Prik gaatjes in de folie en verwarm de Boeuf Bourguignon daarna gedurende 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.