Door de langzame garing in wijn en winterse specerijen is het rundvlees van deze bœuf bourguignon boterzacht en barstensvol smaak. Dit klassieke stoofgerecht vult jouw keuken en eetkamer met warme winterse geuren en zorgt voor instant kerstsfeer. Super simpel de bereiden en onweerstaanbaar als klapstuk van jouw kerstdiner.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Beef bourgignon
(Contains Sulphites, Wheat May be present Peanuts, Tree nuts)
INGREDIËNTEN: 43.3 % rundvlees, water, 10.9% champignon, 10,5% rode wijn (SULFIET), 9,7% ui, 4,8% wortel, TARWEbloem, <2% tomaat, olijfolie, voedingszuren (kaliumacetaat, fosforzuur, citroenzuur), palmvet, zout, <2% knoflook, aroma's, witte peper, tijm, komijn, <2% prei specerijen, smaakversterker (kaliumchloride). ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, tarwe, zwaveldioxide en sulfiet. Kan sporen bevatten van pinda's, noten. BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 5 °C). Na openen binnen 1 dag consumeren. Verpakt onder beschermde atmosfeer. Magnetron (800 Watt): Prik gaatjes in de folie en plaats de schaal op een glazen of porseleinen bord in het midden van de magnetron. Verwarm de Boeuf Bourguignon 5 minuten. Oven (180°C): Prik gaatjes in de folie en verwarm de Boeuf Bourguignon daarna gedurende 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.