Caesar wrap met kipfiletreepjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caesar wrap met kipfiletreepjes

Caesar wrap met kipfiletreepjes

2 porties | met parmigiano reggiano en zelfgemaakte dressing

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Vis
Mosterd
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

1

Ansjovis

(Bevat Vis)

200 gram

Kipfiletreepjes met grillkruiden

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

100 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Zonnebloemolie

2 tl

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)739 kcal
Energie (kJ)3091 kJ
Vetten44 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers3 g
Vezels3.4 g
Eiwitten38 g
Zout4 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Hapjespan
Kleine kom

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.

3

Laat de ansjovis uitlekken en bewaar de olie. Snijd 2 ansjovisfilets fijn. Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, 1/2 tl ansjovisolie, de fijngesneden ansjovis, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie en de mosterd.

4

Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.