Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 piece
Flour tortillas
(Contains Wheat)
1
Anchovies
(Contains Fish)
200 g
Chicken breast strips with BBQ spices
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
100 g
Radicchio & iceberg lettuce
1 piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains Milk)
1 piece
Tomato
2 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Sunflower oil
2 teaspoon
Mustard
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.
Laat de ansjovis uitlekken en bewaar de olie. Snijd 2 ansjovisfilets fijn. Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, 1/2 tl ansjovisolie, de fijngesneden ansjovis, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie en de mosterd.
Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.