Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Ga deze week voor de luxe combinatie van ei, bacon en hollandaisesaus op een briochebroodje!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
6 plak(ken)
Ontbijtspek
100 gram
Bearnaisesaus
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 el
Zonnebloemolie
4 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook het dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.